Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Vår historia

Vårt företags historia går tillbaka till 1990 då vi började med grossistförsäljning av byggmaterial under namnet BYSEWO. Vi startade lokalt men växte snabbt och nu har vi avdelningar runt om i hela landet. Den erfarenhet inom byggbranschen som vi skaffade under ett stort antal år gjorde att vi ville utvecklas vidare och därför påbörjade vi försäljning av våra produkter till utländska marknader. 2003 etablerade vi det fristående företaget Bysewo-Kolor med syfte att uppsöka kunder utomlands.

Tack vare goda politiska och ekonomiska förhållandena blev företagets första utländska kunder företag från Kaliningrad-regionen. Tiden gick och kundkretsen växte med företag från andra städer i Ryssland. Den höga kvaliteten på våra byggmaterial, tillsammans med en professionell kundservice, gjorde att de handelskontakter vi knutit resulterade i långvariga, permanenta samarbeten.

Nästa utvecklingsetapp och mål blev att nå kunder i Skandinavien och Västeuropa. Kunderna på dessa marknader har speciella krav vilket tvingade oss att utöka vårt erbjudande med nya produkter, bl a fönster- och dörrsnickeri.

2011 öppnas ett nytt kapitel i vår verksamhet. Företaget fortsatte att utvecklas och märkte flera och flera punkter pa Polens karta. 2013 invigdes tva nya fönster säljaffärer: Kwidzyn och Gdynia. Bägge tva fönsterutställningar är i fin stil. Dessutom pa varje av vara lokaler är det vart största mal att bevara kundservice av högsta kvalitet.

Vi är helt övertygade att vara framtidsplaner och dess förverkligande kommer tillfredsställa vara nuvarande och framtida kunders önskningar och behöv.Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN