Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Utvändiga

System för utvändiga rullgardiner i PVC

Täckrullgardiner i PVC är ett system för rullgardiner integrerade med fönster som monteras vid insättning av nya fönster eller vid byte av fönster. Kompatibiliten som gäller för profilsystemen gäller även för systemet för utvändiga rullgardiner. Det rika utbudet av färger på lådor, gejdrar och lameller samt olika typer av hissmekanism och skyddsfunktioner tillfredställer våra kunders alla behov. Det moderna systemet för utvändiga rullgardiner ger en effektiv värmeisolering i och med att det är möjligt att erhålla värmegenomgångskoefficient upp till k=0,6 W/m2K.

Tack vare användning av packningar samt coextruderade tätningar i borsttätningarna minskas nivån på ljudet som uppstår vid manövrering av rullgardiner.

Vi vill att våra rullgardiner är estetiskt tilltalande och därför kan rullgardinen tillsammans med gejdrar monteras på ett sådant sätt så att varken rullgardin eller gejdrar syns utifrån (rullgardinen är täckt av fasaden, innifrån syns endast en revisionslucka genom vilken eventuella underhålls- och servicearbeten utförs. Det är även möjligt att tillverka rullgardinen med revisionsluckan i lådans nedre del vilket gör att rullgardinen kan bebyggas även innifrån. I detta fall blir rullgardinen nästan osynlig vilket ytterligare förbättrar det estetiska helhetsintrycket och utgör en garanti för högsta kvalitet samt kundens fullständiga tillfredställelse.

Rullgardinen estetiska och eleganta utseende framhävs även av rullgardinens kassett och gejdrar som är tillverkade av vit eller brun PVC eller med Renolit-fanér, och aluminiumlameller fylld med värmeisoleringsskum som finns tillgängligt i färgerna mörkbrun, beige, vit, ljusbrun, grå samt silver.

Vårt företag erbjuder flera lösningar för en bekväm höjning och sänkning av rullgardiner, dvs. manuellt med hjälp av en rem eller en vev, samt automatiskt med fjärrkontroll eller brytare. Du väljer den lösning som passar dig bäst.
 
 

Utvändiga rullgardiner i aluminium

Systemet för utvändiga rullgardiner i aluminium har tagits fram för att säkerställa användarens trygghet och säkerhet. Det är avsett för användning i befintliga byggnader. Rullgardinen rullas ihop i en aluminiumlåda som finns på en vägg eller i fönsterkarmen. Då utgör lådan en dekorativ detalj, anpassad till byggnadens design.

För att tillfredställa våra kunders ökade behov avseende funktionell arkitektonisk design samt moderna och funktionella lösningar erbjuder företaget DRUTEX S.A. ett beprövat system som skapats utifrån de främsta tekniska lösningarna. Rullgardinens väl genomtänkta konstruktion förenas med en elegant och modern låda och en aluminiumgejder med avrundad form. Tack vare den ovanliga formen är det möjligt att ge varje fasad en individuell karaktär.

Rullgardinens mantel som tillverkats av aluminiumprofiler fyllda med polyuretanskum är en garanti för ännu bättre värmeisoleringsförmåga. Rullgardiner för fönster kan monteras på befintliga fönster eller under husets byggnadsskede genom att lådan, efter att ha isolerats särskilt för detta syfte, monteras i fönstrets överstycke.

Liksom för rullgardiner i PCV, erbjuder DRUTEX S.A. även för rullgardiner i aluminium flera lösningar för en enkel och bekväm användning, dvs. manuellt med hjälp av en rem eller en vev, samt automatiskt med fjärrkontroll eller brytare
 
 

Egenskaper

  • Rullgardinens låda av slagfast PVC tillgänglig i många färger.
  • Förstärkta stållådor.
  • Kammarstruktur i lådans delar förbättrar dess stabilitet och isoleringsförmåga.
  • Rullgardinens lameller är tillverkade av PVC- och aluminiumlister i många färger.
  • Ändlisten i aluminium med en gummitätning
  • Lådsystem – snabb åtkomst till rullgardinens mekanism gör att underhåll kan utföras enkelt och snabbt
  • Anpassningsprofil som möjliggör montering av rullgardinen till varje fönstertyp (fönster i PVC, aluminium eller trä)
  • Vinkel med självhäftande tejp – tätar skarven mellan fönstret med rullgardinen.
  • Värmegenomgångskoefficient k=1,1 W/m2K; k=0,6 W/m2k

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN