Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Rullgardiner

Val av rullgardiner och persienner beror i stor utsträckning på typen av rum där de ska monteras. Å ena sidan ska man ta hänsyn till ljusnivån och å den andra - till den funktion som respektive utrymme fyller. I vardagsrum är det mest passande med transparenta material som inte gör rummet mörkare men samtidigt skyddar det mot insyn utifrån. För sovrum eller babyrum är det däremot bäst att välja modeller tillverkade av mörkläggande tyg, där en sida oftast är gummibelagd. Med sådana rullgardiner kan en sömntuta sova lugnt och länge.

När det gäller utvändiga rullgardiner utgör de, tack vare sin funktionalitet, en integrerad del i den moderna byggtekniken. De utgör ett perfekt skydd mot sol, vind, regn, snö och andra yttre faktorer. De bidrar till under vintern till energibesparing genom en effektiv värmeisolering av rummet och motverkar sommartid ett allt för starkt ljus i rummen. Utvändiga rullgardiner ökar även ljudisoleringen och sänker bullernivån i rummen.

För att se vårt erbjudande, vänligen klicka på vald produkt:

Please select the product of your interest to find out more about our range:

 

Utvändiga rullgardiner och rullgardiner monterade på fönster

Invändiga rullgardiner och persiennerUzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN