Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Fönster

Vinduer vi tilbyr baserer på løsninger fra den største produsenten av aluminiumsystemer, firmaet ALUPROF Bielsko-Biała. De tilfredsstiller behov både fra individuelle kunder som setter pris på den moderne, minimalistiske designen i boligbygging som harmoniserer perfekt med aluminium, samt fra foretak og institusjoner. For mer informasjon om løsninger som anvendes for vindu- og dørsystem i aluminium se: www.aluprof.eu

 

Farger på aluminium (180 farger etter RAL paletten)

 

Vindussystemet MB-45

det vil si kalt system, anvendes for utførelse av inne- og utenhuselementer som krever lavere varmeisolering. Produktene i dette systemet er tilvirket av profiler med enkelt kammer. Deres grunnleggende fordelen er holdbarheten, et bredt anvendelsesområdet og relativt lav pris. Dette systemet anvendes med meget bra resultat i kombinasjon med MB-60 systemet, som gjør det mulig å skape arkitektoniske elementer med varierende varmeisolering. Dette muliggjør også utføring av skillevegger, skiltvinduer, vindfangere, romskonstruksjoner. I likhet med MB-60 systemet er det mulig å bøye denne profilen hvilket gjør at man kan skape diverse bøyde konstruksjoner.

 


 

Vindussystemet MB-60 er et så kalt varmt system.

3-kammerprofilen er tilvirket av tre kammer sammenføyd med mellomlag med perfekte varmeisolerigsegenskaper. Derfor er det mulig å anvende profiler med to ulike farger - en farge utenhus og en annen innenhus. Det systemet med EPDM pakninger av syntetisk kautsjukk som brukes øker vesentlig vinduets varmeisolering og begrenser kondens av vanndamp. Vinduer utførte i dette systemet kan tilvirkes i nær sagt ubegrensede former: fra vanlige rektangulære til bøyde, runde og trapes. De tåler alle meteorologiske forhold og egner seg til alle byggetyper, spesielt til boligbygging hvor varme- og lydisolering er en viktig faktor som ofte påvirker valg av vinduer.

 


 

MB 70

er et moderne aluminiumsystem som anvendes for utførelse av arkitektoniske ytterelementer som krever varme- og lydisolering, for eksempel: ulike vindu- og dørtyper, vindfangere, skiltvinduer, romskonstruksjoner. Systemets profiler består av 3 kammer. Profildybde for vindu er: 70 mm (vinduskarm), 79 mm (vindusblad), og for dører tilsvarende: 70 mm og 70 mm. De profildybdene for vinduskarm og vindusblad medfører at vindu får effekt av én flate utvendig ved stenging og når det gjelder dører utgjør dørkarm og dørblad en slett flate. Profilformen gjør det mulig å skape slanke og motstandsdyktige vindus- og dørkonstruksjoner.

 


 

MB 70HI

Konstruksjonen for vindu- og dørsystem med termisk barriere MB 70HI er basert på utprøvde, forbedrede og verdsatte basissystemer MB 70. Varmeisolering for rammer i disse systemene er betydelig høyre enn hos basissystemer. UV - koeffisient for konstruksjoner inne i MB 70HI systemet er mellom 1,11 og 2,3 W/m2K, avhengig av profiler og tilbehør som anvendes.Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN