Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Dörrar

Våra dörrar är tillverkade enligt tekniska lösningar från Polens största tillverkare av aluminiumsystem – företaget ALUPROF Bielsko-Biała. De tillfredställer de mest specifika behov både från individuella kunder som uppskattar den moderna, minimalistiska designen för bostadsbyggande som harmoniserar perfekt med aluminium, och från företag. För mer information om lösningar som används för fönster- och dörrsystem i aluminium se: www.aluprof.eu

Farger på aluminium (180 farger etter RAL paletten)

 

Systemet MB-45,


ett så kallat kallt system, används för utförande av inom- och utomhuselement som kräver en lägre värmeisolering. Produkterna i det här systemet är tillverkade av sektioner med enkel kammare. Bland deras främsta fördelar finns hållbarheten, ett brett användningsområde samt relativt lågt pris. Profilformen gör det möjligt att skapa smäckra och beständiga dörrkonstruktioner..

 


 

Systemet MB-60 är ett så kallat varmt system.


Dörrar i det här systemet lämpar sig för alla klimatförhållanden och alla byggnadstyper, särskilt för bostadsbyggnader där värme- och ljudisolering är en viktig faktor som starkt påverkar valet av fönster. Profilformen gör det möjligt att skapa smäckra och beständiga dörrkonstruktioner. Systemet MB-60 kännetecknas av en låg värmegenomgångskoefficient (U-värde) tack vare användning av speciellt framtagna köldbryggor och packningar. När det gäller estetik, form, beständighet och funktion, överensstämmer dörrarna i detta system med standarder för värmeisolering för byggnader samt standarder för miljö- och hälsoskydd. Användning av dessa dörrar innebär värmebesparing samt skydd mot kyla och buller.

 


 

MB 70 är ett modernt aluminiumsystemsom används för utförande av arkitektoniska konstruktionsmaterial som kräver värme- och ljudisolering, t.ex. olika fönster- och dörrtyper, gångskydd, skyltfönster, rumskonstruktioner. Systemets profiler består av 3 kammare. Profildjup för fönster är: 70 mm (fönsterkarm), 79 mm (fönsterblad), och för dörrar: 70 mm respektive 70 mm. De använda djupen för karm och blad medför att man vid stängning får en slät yta utvändigt. Systemet MB 70 kännetecknas av en låg värmegenomgångskoefficient (U-värde) tack vare användning av speciellt framtagna köldbryggor och packningar. Detta är en viktig faktor i och med de ökande kraven avseende energihushållning och miljöskydd. UF-koefficienten för konstruktioner inom systemet MB 70 är mellan 1,5 och 2,39 W/m2K, beroende på använda profiler och tillbehör. I systemet använts ”omega”-formade köldbryggor med bredden 34 (fönster) respektive 24 (dörrar) mm, gjorda av glasfiberförstärkt polyamid.


 

Branddörrar i systemet MB-78EI

kännetecknas både av täthet och brandskyddsisolering.

Värmeisolering för ramar i dessa system är betydligt större än hos bassystemen. UF-koefficienten för konstruktioner inom MB 70HI-systemet är mellan 1,11 och 2,3 W/m2K, beroende på använda profiler och tillbehör. Ökad värmeisolering får man genom att i den centrala isoleringskammaren, som uppstår genom förening av aluminiumprofiler med köldbryggor, placera specialframtagna isoleringsinlägg. Inläggen minskar, tack vare den låga värmegenomgångskoefficienten, värmegenomgången genom denna kammare. Inläggens centrala placering begränsar även konvektion och värmestrålning. Fönster i dörrar inom systemet MB 70HI, liksom bassystemet, kan användas både för individuella monteringssystem och i aluminiumfasader.


 

MB-78EI

fire rated door are both tight and fire-resistant.

Dessa dörrar uppfyller de tuffa kraven i de allt mer rigorösa polska och europeiska standarderna gällande för avgränsande konstruktioner som har till syfte att avgränsa en zon i en brinnande byggnad från vilken människor och egendom kan utrymmas på ett säkert sätt. Systemet för brandskyddsväggar MB-78EI är avsett att skapa inre eller yttre skiljeväggar med dörr med enkelt eller dubbelt blad med brandskyddsklass EI15, EI30, EI45 eller EI60. Strukturen för systemet MB-78 EI är baserad på aluminiumprofiler med köldbrygga. Profildjupet är 78 mm. Profilerna kännetecknas av en låg värmegenomgångskoefficient (U-värde) tack vare användning av bl a specialframtagna köldbryggor med bredden 34 mm. Systemet möjliggör montering av alla typiska brandsäkra glasrutor med lämpliga brandskyddsklasser (fyllningsbredd från 13 till 49 mm). Inom ramen för detta system erbjuder vi även röktäta konstruktioner i olika utföranden..Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN