Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Vinduer

Vinduer i vårt sortiment baserer på et fem-kammersystem med bredde 70 mm med utvendig tetning. Den varme profilen er skapt for kunder som setter pris på estetikken og en moderne stil. Profilens fem-kammers konstruksjon med en riktig tetning for glassruter og ramme garanterer god stabilitet og utmerket varmeisolering. Vinduer tilbys i diverse modeller og profilens avrundede form avspeiler de siste trendene på markedet for PVC vinduer. Hvis du leter etter vinduer som til en rimelig pris oppfyller alle krav som stilles til moderne vinduer er vi sikre på at vi har vinduer for akkurat deg.

For å tilfredsstille våre kunders behov tilbyr vi to vindussystemer:

 

semi-surface staggered

non surface staggered (klassisk)

Profilens fordeler:

  • fem-kammers konstruksjon gjør at man kan oppnå høye varmeisoleringsparametre samt utmerket stabilitet: takket være systemet for profilens innvendige kamre, tetninger samt bruk av varmeisolerende ruter er det mulig å betydelig redusere energitap og oppvarmingskostnader.
  • estetisk og usynlig glasstetning
  • det er mulig å bruke et bredt utvalg av glasspakker med størrelse opp til 35 mm
  • beslagsporets aksel finnes på avstand 13 mm og det garanterer optimal innbruddsbeskyttelse .
  • den spesielle formen av EPDM-tetninger og deres plassering i spesielle kanaler og spor garanterer optimal isolering og langvarig bruk.
  • stålforsterkninger i rammen og bladet øker vinduets stivhet og dette har en vesentlig betydning ved store konstruksjoner.


Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN