Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Vår historie

Vårt firmas historie går tilbake til 1990 da vi begynte med grossisthandel med byggematerialer under firmanavn BYSEWO. Vi startet på det lokale markedet og nå dekker vi hele Polen med avdelinger i hele landet. De erfaringer vi har skaffet innen byggebransjen har gjort at vi ville utvikle oss videre og utvide vår virksomhet til utenlandske markeder også.

I 2003 ble det etablert et nytt selvstendig firma Bysewo-Kolor med formålet å skaffe utenlandske kunder.

Takket være gode politiske og økonomiske forhold ble firmaets første utenlandske kunder firmaer fra Kaliningrad-regionen. Etter hvert har kundekretsen utvidet med firmaer fra andre byer i Den russiske federasjon. Både byggematerialene og den profesjonelle kundeservice vi tilbyr har gjort at de handelskontaktene vi har etablert har ført til mangeårig og varig samarbeid.

Neste utviklingsetappe var å skaffe kunder i Norden og Vest-Europa. Spesielle krav i disse markedene har forårsaket at vårt tilbud er blitt utvidet med en rekke nye produkter, blant annet vinduer og dører.

2011 åpner et nytt kapittel i vår virksomhet. Firmaet utviklet seg raskt og tok en stadig mer synlig posisjon i det polske markedet. I 2013 ble vare to showrooms etablert: i Kwidzyn og Gdynia. De har et stillfult og elegant utseende. I hver showroom sorger vi forst og fremst for en profesjonell kundebehandling samt tilbyr et bredt spektrum av produktene vare.

Vi haper at vare fremtidsplaner samt hensyn til kvalitetsmessig gjennomforing av dem kommer til a vinne vare navarende og fremtidige kunders aktelse.Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN