Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Dører

Dører vi tilbyr baserer på løsninger fra Polens største produsent av aluminiumsystemer, firmaet ALUPROF Bielsko-Biała. De tilfredsstiller de mest spesifikke behov både fra individuelle kunder som setter pris på den moderne, minimalistiske designen i boligbygging som harmoniserer perfekt med aluminium, samt fra foretak og institusjoner. For mer informasjon om løsninger som anvendes for vindu- og dørsystem i aluminium se: www.aluprof.eu

Farger på aluminium (180 farger etter RAL paletten)

 

 

Dørsystemet MB-45,


det vil si kalt system, anvendes for utførelse av inne- og utenhuselementer som krever lavere varmeisolering. Produktene i dette systemet er tilvirket av profiler med enkelt kammer. Deres grunnleggende fordelen er holdbarheten, et bredt anvendelsesområdet og relativt lav pris. Profilformen gjør det mulig å skape slanke og motstandsdyktige dørkonstruksjoner.

 

 


 

 

Dørsystemet MB-60 er et så kalt varmt system.


Dører i dette systemet tåler alle meteorologiske forhold og egner seg til alle byggetyper, spesielt til boligbygging hvor varme- og lydisolering er en viktig faktor som ofte påvirker valg av dører. Profilformen gjør det mulig å skape slanke og motstandsdyktige dørkonstruksjoner. MB-60 systemet kjennetegnes av en lav varmegjennomgangskoeffisient U-verdi takket være spesielt designede varmebarrierer og pakninger. Når det gjelder form, estetikk, bestandighet og funksjon er de i overensstemmelse med krav som gjelder standarder for varmeisolering for bygninger samt miljø- og helsestandarder. Deres anvendelse innebærer varmesparing samt beskyttelse mot kulde og støy.

 


 

MB 70

er et moderne aluminiumsystem som anvendes for utførelse av arkitektoniske ytterelementer som krever varme- og lydisolering, for eksempel: ulike vindu- og dørtyper, vindfangere, skiltvinduer, romskonstruksjoner. Systemets profiler består av 3 kammer. Profildybde for vindu er: 70 mm (vinduskarm), 79 mm (vindusblad), og for dører tilsvarende: 70 mm og 70 mm. De profildybdene for karm og blad medfører at ved stenging får man effekt av én flate utvendig. MB 70 systemet kjennetegnes av en utmerket lav varmegjennomgangskoeffisient U-verdi takket være spesielt designede varmebarrierer og pakninger. Dette har en stor betydning i forbindelse med økende krav vedrørende energiforvaltning og miljøvern. UF - koeffisient for konstruksjoner inne i MB 70 systemet er mellom 1,5 til 2,39 W/m2K, avhengig av profiler og tilbehør som anvendes. I systemet anvendes det „omega” formede varmebarrierer med bredden 34 (vinduer) og 24 (dører) mm laget av glassfiberforsterket polyamid.


 

 

Konstruksjon av MB-70HI

vindus- og dør systemet med varmebarriere er basert på utprøvde, utbyggede og anerkjente MB 70 basissystemer. Varmeisolering for rammer i disse systemene er betydelig større enn hos basissytemene. UF - koeffisient for konstruksjoner inne i MB-70HI systemet er mellom 1,11 til 2,3 W/m2K, avhengig av profiler og tilbehør som anvendes. Økning av varmeisolering oppnåes ved å plassere spesielle isolasjonsinnlegg i det sentrale isolasjonskammeret som er dannet ved sammenføying av aluminiumsprofiler med varmebarrierer. De innleggene minsker, takket være den lave verdien av varmegjennomgang via dette kammeret. Innleggenes sentrale plassering begrenser også konveksjon og varmestråling. Vinduer og dører i MB 70HI systemet i likhet med basissystemet kan anvendes både for individuell montering og i aluminiumfasader.

 


 

 

Branndører i MB-78EI

systemet kjennetegnes både av tetthet og brannisolering.

Disse dørene tilfredsstiller stadig sterkere krav av polske og europeiske standardene innen konstruksjoner som avgrenser i en brennende bygning en sone for trygg evakuering av mennesker og eiendom. Systemet for brannskillevegger MB-78EI tjener for utføring av indre eller ytre brannskiller med dører med enkelt eller dobbelt blad med brannmotstandsklasse EI15, EI30, EI45 eller EI60. Konstruksjonen av systemet MB-78 EI er basert på aluminiumsprofiler med varemebarriere. Profilens konstruksjonsdybde er 78 mm. Profilerne kjennetegnes av en lav varmegjennomgangskoeffisient U, takket være anvendelse av blant annet spesielt profilerte varmebarrierer med bredde 34 mm. Systemet muliggjør glassing av alle typiske brannsikre glassruter av respektive klasser (fyllingstykkelse fra 13 til 49 mm). Innenfor rammer av dette systemet kan det også oppnåes røyktette konstruksjoner i flere av utførelsesvarianter.

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN