Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Aluminiumvinduer

Vinduer i PVC, tre eller aluminium? Et vanskelig valg foran deg som skal kjøpe vinduer.

Våre vinduer, dører og fasader i aluminium brukes hovedsaklig til allmennyttige bygninger og næringsbygninger. De baserer på „Aluprof” systemer som omfatter ulike løsninger – fra en så kalt ”kald profil” som anvendes hovedsaklig for inndeling av korridorer innvendig, via ”varme profiler” med varierende varmeisoleringsevne, til fasader.

VINDUER I ALUMINIUM

DØRER I ALUMIUNIUM

Vinduer laget av aluminiumsprofiler er relativt sett mindre populære i Polen. Den største bakdelen er pris – kostnader på aluminiumsvinduer er ofte for høye for bygging av eneboliger. De brukes oftere som tilleggsløsninger for vinterhager, verandaer, osv. Aluminiumsvinduer har ikke den beste varmeisoleringsevnen i seg selv, derfor fylles de med materialer som forbedrer deres varmeegenskaper. For det meste er det innlegg av polyuretanskum eller skummet polystyren.

En av hoved fordeler er holdbarhet. Det ytre laget utgjøres av anodisert aluminiumoksid eller lakk som påføres ved elektrostatisk pulverlakkering – denne metoden gjør det mulig å velge blant mange ulike farger på polyesterlakkene. Aluminiumsvinduer er meget varige, tåler tøffe værforhold, er slitasjebestandige og krever ikke vedlikehold av overflate.Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN