Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Kabe

Vi är glada över att kunna annonsera våran nästa stora framgång. Vi har nyligen slutit ett sammarbetsavtal med en stor tillverkare som har anförtrott oss och blivit vår partner vilket gett oss exklusiva distributionsrättigheter för produkter på den svenska och norska marknaden. Vi har arbetat med företaget Farby Kabe i flera år och är väldigt stolta över att ha tecknat ett nytt kontrakt.


Farby Kabe är ett schweiziskt tillverkande företag som är verksamma på den polska marknaden sedan 1995. Företaget erbjuder ett brett utbud av exteriör och interiörprodukter, som till exempel gips mix (färdig att använda), målarfärg, byggnadsisoleringssystem, reparationssystem, renoverings produkter och andra byggkemikalier.


De schweiziska rötterna och förmågan att tillämpa sin erfarenhet och kompetens kännetecknar familjeföretaget som grundades av Karl Bubenhofer AG från Gossau och som ständigt berikar erbjudanden med innovativa produkter och lösningar.

 

Farby Kabe var först ute med rapporter om att företaget 1999 upfann en ny låg-alkalisk teknik för fasader och blev snart en stor och välkänd producent på den polska marknaden.

 
Företaget erbjuder produkter som tillverkas enligt ISO 9001:2009 (Quality management systems - Requirements) och ISO 14001:2005 (Environmental Systems). Genomförd standard garanterar att våra avdelningar är under ständig kontroll och förbättring.

 
Den moderna världen kännetecknas av innovativa lösningar och kompletta system för isolering. Företaget erbjuder fyra system för isolering som använder KABE THERM-teknik som svar på marknadens krav och kundernas förväntningar. Våra produkter uppfyller alla europeiska krav i byggreglerna och KABE THERM MW – systemet som har fått ETA-certifikat (europeisk teknisk bedömning).

 

Farby Kabe erbjuder även ett brett utbud av produkter och system för renovering av historiska och kulturbyggnader m.m.
I referenslistan presenteras många kända historiska byggnader inklusive Wilanów, Kungliga slottet i Warszawa, Jasna Góra-klostret m.m.

Listan nedan visar några projekt i Sverige och Norge:

 

 

 

 

Stora trädgårdsgatan 6, Malmö FASAD gjort med KABE

 

 

Ljungby, fasad gjord med KABE

 

 

En annan projekt med KABE puts i Ljungby 

 

 

 En till projekt med KABE puts system

 

 

En förslag på svart puts från KABE i Ljungby

 

Åhus fasad gjort med KABE puts

 

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN