Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Kabe

Vi har gleden av å kunne annonsere en avtale med en stor produsent som har blitt vår forretningspartner og ga oss eksklusiv distribusjon på å distrubuere produktene til svenske og norske forhandlere. Vi har samarbeidet med Farby Kabe foretak i flere år derfor er vi svært glade for å ha signert avtalen. 

 

Farby Kabe foretak er et sveitsisk produksjonsselskap som opererer i det polske markedet siden 1995. Firmaet tilbyr et bredt valg av fasade- og interiørprodukter, for eksempel gips masse, maling, isolering systemer, reparasjonssystemer, renoveringsprodukter og andre byggkjemikalier.

 

Sveitsiske røtter og evnen til å bruke erfaringer og kompetanser karakteriserer morselskapet grunnlagt av Karl Bubenhofer AG fra Gossau som stadig beriker tilbudet med innovative produkter og løsninger.

 

Farby Kabe foretak oppfunnet i 1999 en ny lavalkalisk avretningsmasser teknologi til fasader og dermed ble til en stor og velkjent produsent på det polske markedet.

Farby Kabe selskap tilbyr produkter som er produsert i overenstemmelse med internasjonale standarder for god kvalitetsstyring (ISO 9001:2009) og miljøstyring (ISO 14001:2005). Gjennomførte standarder er en garanti for at prosesser i våre avdelinger er under konstant kontroll og stadig forbedring.

 

Det som kjennetegner den moderne verden er innovative løsninger, for eksempel komplette isoleringssystemer. Farby Kabe foretak tilbyr 4 typer  «KABE THERM» isoleringssystemer som tilsvarer markedets krav og kundens forventninger. Våre produkter oppfyller alle byggforskriftenes krav fra europeiske standarder og «KABE THERM MW» system har fått ETA-godkjenning (Europeisk teknisk godkjenning). Farby Kabe foretak tilbyr også et bredt valg av produkter og systemer til renovering av kulturarvbygninger.

 

I referanselisten presenteres mange kjente kulturarvbygninger som inkluderer Wilanów, det kongelige slottet i Warszawa, Jasna Góra klosteret og andre. Listen nedenfor viser også noen prosjekter utført i Sverige og Norge:

 

 

Stora trädgårdsgatan 6, Malmö FASAD gjort med KABE

 

 

Ljungby, fasad gjord med KABE

 

 

En annan projekt med KABE puts i Ljungby 

 

 

 En till projekt med KABE puts system

 

 

En förslag på svart puts från KABE i Ljungby

 

Åhus fasad gjort med KABE puts

 

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN