Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Nordbyggmässan

Nordbyggmässan anses som den viktigaste nordiska Mötesplatsen för Byggnadsindustri .
Evenemang i Stockholm samlar specialister från byggbranschen . Företag som deltar i mässan har en rad värdefulla möjligheter , bland annat  kan de presentera affärsprofil och möta med affärspartners. Årets upplaga skedde  den 01 -04 April , och fokuserades på fönster och dörr leverantörer.


Nordbyggmässan arrangeras av Stockholmsmässan vartannat år . I år hade över 60.000 deltagare möjlighet att besöka 900 utställning står.


Precis som för två år sedan , även i år , var vårt företag bland de utställare som presenterade Drutex fönster och byggmaterial . En gång till träffade vi våra nuvarande partners från Sverige och Norge . Vad är mer , bekantade vi våra samarbetspartners med potentiella kunder .


Under mässan presenterade vi de mest intressanta modellerna samt flera nyheter , bland annat ljudisolerade fönster med 46 db ljuddämpning , altandörr handtag  med ASSA låshus och fönster med PRIVA LITE glas som möjliggör en omedelbar förändring från en genomskinlig glas till frost glas utan minskning av ljusnivån. PRIVA LITE glas sätter inte bara nya trender på marknaden , men också är den perfekta lösningen för människor som värdesätter ett privatliv .


Mässor är en bra plats för att möta kundernas förväntningar och bygga mer imponerande rykte . Deltagande av vårt företag i Nodbygg mässan är inskrivet i kalendern för företaget och kommer onekligen  att fortsätta under de kommande åren .

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN