Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

Aktuelle valutakurser
PLN
PLN
PLN
PLN

Norbygg Fagmesse

Nordbygg vurderes som Nordens største internasjonale fagmessen. Arrangementet lokalisert i Stockholm samler bransjefolk fra byggindustrien. Under messen kan viktigste bygge- og vindusprodusenter gi en presentasjon av sin virkshomhetsprofil samt møte med forretningspartnere. Årets messe, som ble avholdt i tiden 01–04.april, fokuserte seg på vindu-og dør-leverandører.

 

Norbygg Fagmesse er arrangert av Stockholmsmessen annethvert år. Dette året fikk over 60,000 fagbesøkende anledning til å besøke og bli bedre kjent med 900 topp motiverte utstillere.

 

Akkuratt som for to år siden, også i dette året, var vårt selskap blant utstillerne. Vi hadde gleden til å presentere Drutex vinduer og byggevarer. Den store fordelen med Nordbygg Fagmesse er at vi treffer forretningspartnere våre fra Sverige og Norge. I tillegg presenterte vi nåværende handelspartnere våre med potensielle investorer.

 

I tilbudet vårt framstilte vi mest interessante modeller samt en del innovasjoner som lydtett vindu med 46 db demping, balkongdørvrider med låshus ASSA og vindu med PRIVA LITE glass som skifter umidellebart gjennomsiktighet til matthet uten å miste lys. Glass PRIVA LITE setter ikke bare nye trender i markedet, men er også en perfekt løsning for de som verdsetter sitt privatliv.

 

Messer er en god og tidsmessig plattform for å bli kjent med kundens forventinger og øke kunnskap  om selskapet. Delatakelse i Norbygg Fagmesse blir et fast punkt i firmaets hendelseskalender og vil sikkert fortsette i de kommende årene. 

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN