Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

P- mark

Vi är glada att meddela att fönstren IGLO 5 och IGLO 5 CLASSIC fick ett kvalitets intyg '' P - märket'' som utfärdats av ett ledande svenskt forskningsinstitut SP.

 

Om SP

SP är ett internationellt ledande forskningsinstitut som skapar,använder och förmedlar inernationellt konkurrenskraftig kompetens för innovation. Deras produktcertifiering spänner över en mycket stor bredd av områden och ger möjlighet till flera olika typer av märkningar som till exempel P-märket.

Om P-märkning

P-märkningen innebär att produkten uppfyller lag- eller myndighetskrav men också i de flesta fall andra och högre krav som marknaden efterfrågar. P-märkning innebär att produkten är typprovad, att tillverkarens egenkontroll övervakas av SP och för vissa produkter innebär det också att montage kontrolleras.

P-märkning av byggprodukter får alltmer betydelsen som intyg av att krav i svenska byggregler uppfylls när gaffelmärket succesivt fasas ut till förmån för CE-märket.

 Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN