Bysewo Kolor Sp. z o.o.

80-007 Gdańsk

ul. Trakt Św. Wojciecha 373

Polska

E-mail: export@bysewo.eu

De aktuella valutakurserna
PLN
PLN
PLN
PLN

Helg med Bysewo Kolor

Hösten har redan kommit och vi på Bysewo Kolor är klara för högsäsongen. Men innan vi kommer in i den bestämde vi att tilsammans med Drutex SA anordna ett möte ”Helg med Bysewo Kolor”. 

Szymbark, beläget i hjärta av Kasjubien region blev vår mötesplats. Våra gäster deltog i en konferens samt besökte Drutex fabrik där de beskådade tillverkningsprocesser och även lärde känna några intressanta fakta om hur fabriken funktionerar.  Vi besökte även en byggarbetsplats med den nya produktionshallen. Efteråt gav vi oss på att lära känna den regionala kulturen och kasjubiska seder. Tillsammans provsmakade vi olika regionala öltyper,  lärde oss att snussa och såg världens längsta planka. På kvällen deltog vi i en högtidlig kvällsmat och vi dansade till de bästa skandinaviska schlager till gryningen.

Tack att ni kommit  och vi hoppas att vi ska ännu ha flera chanser att träffas och fira tillsammans!Uzywamy plikow cookies, by ulatwic korzystanie z naszych serwisow. Jesli nie chcesz, by pliki cookies byly zapisywane na Twoim dysku zmien ustawienia swojej przegladarki.

Sad Rejonowy Gdansk Polnoc VII Wydzial Gospodarczy Krajowego Rejestru Sadowego
KRS: 0000130972 NIP: 583-000-03-39 Kapital zal. 200 000 PLN